ponedeljek, 27. februar 2012

Online tečaji kreativnega pisanja

Online tečaji so urejeni tako, da lahko vse vsebine nemoteno prenesete na računalnik, jih natisnete in prihranite za nadaljnjo uporabo. Etečaji zagotavljajo tudi uporabo manj klasičnih orodij učenja in tako si lahko poleg klasičnih tipkanih gradiv ogledate tudi video posnetke, PowerPoint prezentacije, slike in itd. Na voljo vam je tudi mentor za dodatna vprašanja in odgovore.

 Tečaj kreativnega pisanja je prava izbira za vse, ki radi pišejo in si želijo svoje veščine izpopolniti. V 30 dneh boste spoznali veliko teoretičnih osnov, tehnik in nasvetov za pisanje ter svoje zanje utrjevali z raznolikimi kreativnimi vajami pisanja.

četrtek, 23. februar 2012

Malice Krško, Brežice, Sevnica - malice in kosila v Posavju

Kam na malico v Posavju? Ponudba je velika, raznolika, nimate pa časa preklikati in preklicati vse gostilne in restavracije? Portal ePosavje.com je to storil namesto vas in objavil vse malice v Posavju na enem mestu.


ponedeljek, 20. februar 2012

Lesena vhodna vrata Cenik - Lignum protivlomna vrata

Lignum lesena vhodna vrata in protivlomna vrata za stanovanje ali hišo. Svojim kupcem se individualno posvetijo, jim svetujejo glede izbire modelov in materialov ter jim v celoti prisluhnejo glede njihovih želja.

Varnost doma in stanovanja je v teh časih vedno pomembnejša, zato so v Lignum vrata pripravili za vas široko paleto ponudb protivlomnih vrat za stanovanja v bloku. Podjetje izdeluje in prodaja tri sklope varnostnih vrat in sicer se ti skopi delijo glede na varnostni in cenovni razred.

Dovršenost izgleda, stabilnost in odpornost na vremenske vplive in visoka stopnja varnosti, dajejo vhodna vrata Lignum na najvišje mesto med ponudniki vhodnih vrat.

sreda, 15. februar 2012

Geodetske storitve cenik

Neurejene meje lahko povzročijo veliko nepotrebnih preglavic, zato se čim prej odločite za ureditev meje, da boste zadovoljni vi in vaši sosedje. Pogosto se namreč dogaja, da nekdo uporablja vaš del zemljišča, pogosto celo v prepričanju, da gre za njegovo lastnino.

Vse dvome lahko preženete z geodetskim postopkom ureditve meje, pri katerem je mogoče natančno določiti meje s sosednjimi parcelami. Pred izvedbo mejne obravnave bomo za vse poskrbeli mi, saj bomo pri geodetski upravi pridobili vse zemljiško-katastrske podatke, ki so potrebni za ureditev meje. opravljamo strokovno in zanesljivo.


sobota, 11. februar 2012

Posteljnina Smrkci in ostali otroški junaki

Posteljnina za otroke, mladostnike in odrasle. Posteljnina z modernimi in klasičnimi motivi. Poceni ponudba kvalitetne posteljnine vsebujejo prevleke za pokrivala in prevleko za vzglavnik. Posteljnina je na voljo v dveh dimenzijah: 140x200 cm in 200x200 cm. V ponudbi se nahaja tudi Beneton posteljnia. Posteljnina je iz 100% bombažne tkanine v kvaliteti saten. Moderni motivi posteljnine iz kolekcije pomlad - poletje.

Otroška posteljnina najrazličnejših motivov. Ponudba otroške posteljnine vsebujejo prevleke za pokrivala in prevleko za vzglavnike. Izbirate lahko med Disney-evimi motivi ter ostalimi risanimi junaki: Smrkci, smrketa ali smrkec, Hannah Montana, Barbie Princess Pauper, Cars Team Retread, Ferrari Race, Barbie & Magic Pegasus, Cars Mc Queen, Hello Kitty Bamboo, Ninja Turtles, Spiderman, Superman, ... in še kaj. Otroška posteljnina z znanim motivom iz 100% bombaža. Posteljnina za prijeten spanec z Disneyevimi in drugimi junaki otrok. Samo naravni materiali.

torek, 7. februar 2012

Računovodstvo za samostojne podjetnike

Zagotovili vam bomo kakovostne računovodske storitve, prisluhnili vašim potrebam in se držali dogovorjenih rokov izvedbe storitev. Odločite se za strokovno in kvalitetno davčno svetovanje, s katerim lahko izboljšate in optimizirate poslovanje vašega podjetja. Kralj za optimizacijo vašega poslovanja.

petek, 3. februar 2012

Računalniške igre za otroke in najmlajše

Računalniške igre za PC osebne računalnike in konzole. Vse od streljačin, prvoosebnih iger do iger za otroke in najmlajše. Spletna trgovina za računalniške igre.